Buitenschoolse opvang Alles KITS


 

Uw kind gaat naar de basisschool en u wilt (weer gaan) werken of studeren of wat ook de reden mag zijn, uw thuissituatie verandert.  In ons schoolgebouw bieden wij aansluitend op ons continurooster buitenschoolse opvang aan via kinderopvangorganisatie Alles KITS. (kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar)
 
Alles KITS verzorgt in de Van Reenenschool tevens de peuteropvang. Alles KITS biedt onder de naam de Boskabouter opvang aan voor kinderen in de leeftijd 2 t/m 4 jaar. De peutergroep is vier ochtenden geopend en heeft ook flexibele opvang.
 
Alles KITS is al ruim 18 jaar actief in het verzorgen van de beste opvang aan kinderen in de basisschool leeftijd. Inmiddels werkt Alles KITS vanuit verschillende locaties waaronder de Van Reenenschool.  Deze locatie kenmerkt zich door haar ligging. De kinderen gaan tijdens de BSO uren regelmatig de natuur in, speurtochten worden uitgezet, een picknick georganiseerd midden in het bos en op het sportveldje tussen de bomen worden voetbaltoernooien georganiseerd! Een team van vaste professionele leid(st)ers is al jarenlang actief voor Alles KITS en beschikken over verschillende talenten.
 
Er kunnen verschillende contractvormen worden aangeboden, waarbij u zelf keuzes kunt maken voor het soort opvang. Vanzelfsprekend zijn er ook mogelijkheden tijdens vakanties en studiedagen. Wilt u meer informatie ga dan naar onze website; www.alleskits.org of stuur een mail naar info@alleskits.org
 
Wij zien uw graag bij Alles KITS!